top of page

Native nations kullet

Kullet mellom S*Ronja Mi's Obviously Olga of starpus (aka Troika) og NO*Beautiful Hearts Dennis, kom til verden 21.03.21. De kom allerede på dag 62, noe som er litt tidlig. Heldigvis var de alle tre kvikke og fant puppen raskt <3 Det er to gutter og ei jente. 

Kattungene har nå flyttet til sine for alltid hjem, og lille Cheyenne blir hos oss :) 

Pima%2015.04_edited.jpg

NO*Starpus Pima
DRX os 09 24 
Solgt -flyttet

Pima er en skikkelig kosegutt, med stadig voksende mage. Han sier høylytt ifra om han ikke får puppen han mener er "sin", og er generelt oppsøkende i kontakten med oss to-beinte. 

 

Vi er fortsatt litt usikker på fargen hans, men tror han er sjokoladefarget, med sølv. Han har også mønster (spottet) og litt hvitt her og der. Nydelig krøllet pels <3 

Pima 15.04.21_1.jpg
Apache%2015.04_edited.jpg

NO*Starpus Apache
DRX d 24
Solgt - flyttet

Apache er den største i gjengen, og har vært det fra fødsel. Han tar for seg, og ingen av de to andre har noe å stille opp med når han bruker vekten sin. Av de tre var han den første til å begynne å utforske omgivelsene sine, og han er nysgjerrig og sosial.  

Apache er rød i fargen med mønster (spottet). Her er det heller ingenting å utsette på pelsen. Det er det mye av, og krøllene begynner å komme <3

Apache%2015.04_edited.jpg
Cheyenne%2015.04_edited.jpg

NO*Starpus Cheyenne

DRX ns 22 24

Blir hos oss <3

Lille snuppa vår var minst ved fødsel, og er fortsatt den minste i kullet. Hun vokser seg stadig større, og vi er så glade for det <3 Det er ingen tvil om at Cheyenne er den tøffe av dem, og hun var også først ut til å prøve dokasse, mat og vann. 

Cheyenne har fantastiske farger, med sølv i det sorte. Hun har også det vakre tabby mønsteret, med litt hvitt. 

Cheyenne%2015.04_edited.jpg
bottom of page